Waarom coaching?

Waarom coaching?

 

Een mooi leven is niet in geld uit te drukken, het gaat om je innerlijke welzijn. Dit innerlijke welzijn krijg je niet zomaar, daar moet je voor “vechten” je eigen negatieve gedachten en gewoontes overwinnen, dag in dag uit.

Wie je was en wie je nu bent maakt niet uit, maar wat je (goed) doet!

Ook als je in een situatie bent gekomen waar je denkt niet meer uit te kunnen komen. Je verleden maakt deel van je uit, maar dit bepaalt niet je verdere toekomst.

Soms heb je hulp nodig om deze verandering in jezelf voor elkaar te krijgen. Dit kan zijn van een vriend, familielid, een toevallige voorbijganger, maar het kan ook van een coach/therapeut zijn. Waar het om gaat is vertrouwen!

De coachen met wie ik samenwerk en ikzelf hebben een open houding en zeker een bepaalde nieuwsgierigheid, anderen noemen dit leergierigheid, want we leren van elkaar om tot verdere ontwikkeling te komen.

Coaching wordt gedaan vanuit een mensvriendelijk beeld. Door op een holistische manier naar het vraagstuk te kijken (kijken naar het geheel) kunnen er op meerdere gebieden stappen worden gezet.