Disclaimer

Disclaimer

 

Informatie

Iedereen Gewoon Anders (IGA) doet zijn uiterste best om de informatie op deze site zo zorgvuldig en actueel mogelijk weer te geven. Ook streven wij naar een goede toegankelijkheid van de site. Het ontwerpen en samenstellen van de site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gedaan. Aan de informatie op de website kunt u geen rechten ontlenen. Wij kunnen niet garanderen dat de site foutloos of zonder onderbreking functioneert. IGA aanvaardt daarom geen enkele aansprakelijkheid:

  • Voor de inhoud van de website(s) en de nieuwsbrieven,
  • Voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie op de

website en de nieuwsbrieven,

  • Voor de inhoud en toegankelijkheid van websites waarvan deze website met een

hyperlink of anders verwijst.

 

Website

IGA biedt geen garantie voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de website. IGA aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn van de website. IGA is evenmin aansprakelijk voor mogelijke virussen, indien deze, ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen, zouden voorkomen. IGA adviseert u alle – op internet algemeen gangbare en mogelijke – veiligheidsmaatregelen te nemen voordat u informatie van de website haalt.

 

Eigendom

Alle informatie en beeldmateriaal op de website, diens functionaliteiten en de nieuwsbrief zijn eigendom van IGA of in licentie gegeven aan IGA. U mag de inhoud niet kopiëren (anders dan downloaden), vermenigvuldigen, doorsturen of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden (zie CC Proof).

 

 

[Iedereen Gewoon Anders, KvK 56762690]