werkfit traject

Iedereen Gewoon Anders – ‘Werk fit’-traject

Is o.a. een coaching- en re-integratiebureau. Wij begeleiden mensen in het ‘Werk fit’-traject (wat kun je) en wij kijken naar jouw capaciteiten, daarin stellen we realistische doelen. Wij zijn een klein team en zijn van mening dat de persoonlijke impact van grote toegevoegde waarde is. Samen stellen we een duidelijk haalbaar plan van aanpak op.

 

Een traject ‘modulaire re-integratiediensten’ bij Iedereen Gewoon Anders (IGA) *

Als voorloper op het werkfit traject heeft het UWV nieuwe modulaire re-integratiediensten in het leven geroepen. Iedereen Gewoon Anders voert deze modules uit. Hiervoor zijn er een aantal verschillende trajecten mogelijk: 4 losse (modulair op te bouwen) re-integratiediensten, te weten de participatie interventie, het bevorderen van maatschappelijke deelname, het praktijkassessment en begeleiding bij scholing.

 

Een re-integratietraject ‘Werkfit maken’ UWV bij Iedereen Gewoon Anders (IGA) *

Iedereen Gewoon Anders begeleidt kandidaten vanuit een uitkeringspositie richting ‘Werkfit maken’. Wij richten onze re-integratiediensten op maat in en zetten de kansen van onze kandidaten centraal. Alles is gericht op de vitaliteit van de kandidaat.

 

* Bovengenoemde trajecten zijn uitsluitend bedoeld voor mensen met een Wajong, WIA, WW (WGA -35) of

Ziektewetuitkering van UWV.

  • Wij zijn gespecialiseerd in werken met prikkelgevoelige mensen met en zonder diagnose. Onze specialisatie ligt bij Autisme, ADHD, hoog gevoeligheid etc. We leven ons goed in uw situatie in en hebben oog voor de mens achter de vraag.

 

  • Wij maken gebruik van de Holistische Educatie Reactiverende Ontwikkeling (HERO)-methodiek, deze is gebaseerd op basis van structuur, rust en vertrouwen en persoonlijke uitdaging naar eigen kunnen. De hypoallergene hond Jairo is een onderdeel van onze werkwijze.
  • Bij de IGA wordt uitgegaan van de individuele ontwikkeling die de mens doormaakt.

Wil je meer informatie of advies over re-integratie bij ‘Iedereen Gewoon Anders’?

Neem contact met ons op, in een vrijblijvend gesprek nemen we je situatie door.